SIMPLANT<sup>®</sup> Academy

SIMPLANT Academy är inriktad på att optimera datorstödd implantatbehandling för att garantera såväl patientens som tandläkarens välbefinnande. Vår Academy syftar till att ge en gedigen utbildning i tekniken med SIMPLANT.

Senaste versionerna av SIMPLANT

SIMPLANT 17 Huvudbild bärbar datorFör enkel optimering av protetik och inpassning av implantatbehandlingen kan du använda SIMPLANT 17 implantatrelationskalkylator som visar viktiga planerade implantatrelationer, till exempel avståndet mellan implantat, den vertikala höjden på implantat samt lutningen på implantat jämfört med önskad införingsriktning. Dessutom kan flera implantat flyttas och roteras som en grupp, vilket gör det lättare att planera enligt dina designpreferenser.

Vi presenterar SIMPLANT 17 (pdf)

För att bättre kunna stödja våra kliniker och deras behov av anslutningsmöjligheter presenterar vi nu SIMPLANT Pro som den digitala planeringsprogramvara som står i fokus för vår fortsatta utveckling.

SIMPLANT PROProgramvaran SIMPLANT Pro sparar tid och pengar genom att du kan öppna (CB) CT-bilder på din mottagning. 3D-bilder av hög kvalitet finns tillgängliga på ett ögonblick och du kan ha din implantatplan i 3D klar på bara några minuter.

Kontakta din lokala kontaktperson för SIMPLANT om du vill kontrollera din underhållsstatus. Underhåll för SIMPLANT omfattar fri kundsupport, uppdatering till den senaste programvaran SIMPLANT Pro 17 och SIMPLANT biblioteket.

Med tillvalsmoduler för import av intraorala data (tanduppsättning, motstående tanduppsättning, virtuell uppvaxning) och för import och sammanslagning av skannade protesdata (dubbelskanningsmetoden), lägger SIMPLANT Pro till nyckeln till en lyckad protetikbaserad implantatbehandling. Dessutom minimeras den tid det tar att utforma och tillverka SIMPLANT Guide.

SIMPLANT skärmklipp tanduppsättning delvis tandlös SIMPLANT skärmklipp skanning protes tandlös SIMPLANT skärmklipp mjukvävnad tandlös

Upptäck de nya fördelarna och funktionerna hos SIMPLANT 17.
 
Immediate Smile i kombination med ATLANTIS Abutment

Immediate Smile i kombination med ATLANTIS Abutment


Ladda ner vår introduktionsbroschyr Steg för steg.

Läs allt om det nya behandlingskonceptet i vår nedladdningsbara manual för kliniska och laboratorietekniska procedurer.

 
049