ASTRA TECH Implant System™ EV – protetiska lösningar

ASTRA TECH Implant System EV omfattar ett brett distanssortiment, inklusive patientspecifika och prefabricerade distanser. Komponenterna följer en sätesspecifik crown down-princip och är utformade för att stödja alla kliniska situationer och krav på formning av mjukvävnad för slutliga konstruktioner.

Enkla konstruktioner

Sätesspecifika protetiska komponenterSite specific restorative options small image

Dessa komponenter bygger på den naturliga tanduppsättningen utifrån en sätesspecifik crown down-princip och är utformade för att stödja alla kliniska situationer och krav på formning av mjukvävnad för slutliga konstruktioner, inklusive runda och triangulära alternativ.

One position only placement close up small imageUnik kontaktyta för enpositionsplacering av ATLANTIS™ distanser

För enklare användning är ASTRA TECH Implant System EV utrustat med en innovativ enpositionsplacering av ATLANTIS patientspecifika distanser. Kontaktytans utformning möjliggör också flexibel indexering av prefabricerade distanser i sex positioner, medan indexfria distanser kan sättas i valfri rotationsposition.

Avtryck på implantatnivåSjälvguidande avtryckskomponenter

Självguidande avtryckskomponenter kan placeras korrekt med bara en hand. När du drar åt skruven roterar komponenten till rätt position och fattar i implantatet först när den är korrekt placerad. Den innovativa designen gör installationsproceduren förutsägbar och tidseffektiv.

Abutment Screw EVEtt system – ett vridmoment

Alla slutliga distanser är utformade för samma vridmoment för åtdragning (25 Ncm) för att göra det enklare. Dessutom är varje distansskruv optimalt utformad för att garantera korrekt förbelastning och stabila skruvgängor på lång sikt.
Installation av ATLANTIS guldtonad distans

Installation av ATLANTIS guldtonad distans


ATLANTIS animation thumbnail
 
049