Protetiska alternativ

Protetik

Rotationslåst koppling. Två blir ett.

ANKYLOS® har allt: Den friktionslåsta och anpassade anslutningen TissueCare Connection är ett resultat av olika tekniker. Den gör implantatet och distansen till en enda stabil, rotationslåst enhet med maximal mekanisk stabilitet utan mikrorörelser. Resultatet är så gott som ingen benresorption och långvarig vävnadsstabilitet. Och systemet agerar som ett enkomponentsimplantat efter den protetiska konstruktionen. Till skillnad från ett ”äkta” enkomponentssystem behåller du hela tiden flexibiliteten. Du väljer den mest lämpliga distansen, med eller utan index, för varje enskild situation, och du kan göra ändringar senare om det behövs.

Protetiska koncept. Mångsidiga lösningar.

Varje situation kräver sin egen unika lösning. Oavsett om du funderar på om du ska använda ett eller flera implantat, om det ska vara laboratorietillverkat eller i behandlingsstolen, om det ska vara transgingival eller djupare läkning kan du välja själv med de protetiska koncepten ANKYLOS Regular C/X, Balance C/, SynCone C/ och Standard C. Med utgångspunkt av indikationen väljer du rätt koncept för din planering och för att uppfylla din patients förväntningar. Oavsett om det är första klassens zirkoniumoxid för perfekt estetik, perfekt funktion i titan eller en standardiserad konstruktion för bästa ekonomiska alternativ hittar du den idealiska lösningen med någon av ANKYLOS protetikserier.

Estetiska resultat oavsett kombination.

Med ANKYLOS är din protetiska planering oberoende av implantatet, vilket förenklar ditt arbete eftersom alla distanser passar till alla implantat. Anslutningen TissueCare Connection är identisk i alla implantatdiametrar och längder. Detta betyder att alla distanser kan kombineras med vilken implantatdiameter som helst. Du behöver alltså färre protetiska komponenter och det är mer troligt att du uppnår ett optimalt estetiskt resultat. Du kan välja bästa möjliga distansutformning för din patient. Indexeringsmöjligheten gör att du kan använda ett lokaliseringsverktyg när du placerar distansen om detta underlättar den protetiska proceduren.

ANKYLOS logotype web
Minskar behovet av benuppbyggnad.
 

Se instruktionsfilmer, ladda ner bilder och manualer med mera i vårt mediagalleri.

 
Se katalogen online för produktdetaljer på ANKYLOS implantatsystem.
 
Kontaktinformation till DENTSPLY Implants kontor.
 
049