Kirurgienhet och instrument

Som alla implantatprodukter från DENTSPLY Implants har FRIOS utvecklats i nära samarbete med tandläkare för tandläkare. Som alltid är målet med utvecklingen att göra våra produkter enkla och lättanvända – för att hela tiden kunna arbeta snabbt, precist och framgångsrikt.

FRIOS S/i-enhet: placering av transplantat och implantat med en enhet

FRIOS SchlauchEnkel, effektiv och med ett stabilt arbetsflöde – de tre egenskaperna beskriver bäst FRIOS S/i-enhet. Självklart uppfylls de högsta standarderna för kvalitet och teknologi samt alla relevanta direktiv. Enheten är det perfekta verktyget för exakt preparering av ben med FRIOS MicroSaw.

Det tydligt strukturerade programavsnittet är utformat just för implantatkirurgi. Det finns fyra förinställda program som enkelt kan nås med hjälp av fotkontrollen eller direkt via enheten. Den gängande funktionen kan kontrolleras direkt med hjälp av en femte programknapp – utan att man behöver byta vinkelstycket. FRIOS S/i-enheten kan även användas med individuella inställningar. Alla program kan ställas in efter behov och den senast valda inställningen sparas automatiskt.

FRIOS S/i-enhetEn kompakt, underhållsfri kirurgisk motor och en uppsättning vinkelstycken säkerställer utmärkt och snabb hantering i alla kirurgiska situationer. Den stora, högupplösta displayen visar allt viktigt under operationen, till exempel inställningar för hastighet och åtdragning, och ger en bra översikt. Lättskött hygien med den kirurgiska motorn, elsladdar, stativ och handstyckehållare som alla kan steriliseras i 135 °C.

FRIOS S/i-enheten reagerar på fottryck:
Alla funktioner – från omkopplaren för programexpansion och körning medsols/motsols till aktivering av kylpumpen med tre hastigheter – kan väljas med hjälp av den ergonomiska fotkontrollen. På så sätt har du händerna fria för det som verkligen räknas: dina patienter!

Manufacturer’s declaration Electromagnetic Compatibility (EMC)

Se pågående studier och publicerade resultat av våra kliniska studier.
 
Är du obekant med ASTRA TECH Implant System™? Detta är produkterna som du behöver för att komma igång.
 
Ta del av våra senaste nyheter och bilder samt hitta presskontakter.
 
049