ANKYLOS® implantatsystem

För genuin TissueCare - långvarig stabilitet för hård- och mjukvävnad, estetik som varar och vetskapen om att få se dina patienter le utan synliga kronkanter, många år framöver.

 

Översikt

TissueCare Concept. Attraktiva, långsiktiga resultat.

Stabitl och pålitligt i mer än 25 år: ANKYLOS C/X är lösningen för alla kliniska indikationer med sin förutsägbara, naturliga estetik och höga mekaniska stabilitet. Den koniska kopplingen är utformad för inledande och långvarig vävnadsstabilitet. Den exakta kopplingen, TissueCare Connection, har så gott som inga mikrorörelser och är nästan totalt bakteriesäker. Den är också anpassad och friktionslåst för att förhindra benresorption och säkra en stabil och frisk hård- och mjukvävnad.

Nya perspektiv. Förutsägbar vävnadsstabilitet.

Stabila, förutsägbara resultat för dig och dina patienter? ANKYLOS C/X är lösningen: Den unika koniska kopplingen TissueCare Connection överför övergången mellan implantatet och distansen till implantatets kärna och förebygger mekanisk påverkan och bakterieattacker på vävnaden runt implantatet. Den ger extra utrymme på implantatskuldran för omgivande mjukvävnad. Tack vare placeringen sub-crestalt och det mikrostrukturerade implantatet möjliggörs deposition av benceller upp till distansen – för ytterligare stöd av den överlappande mjukvävnaden. Idealiska förutsättningar för varaktig röd-vit estetik.

Förenklad kirurgi. Frihet att välja rätt protes.

Enkel användning med maximal funktionalitet och estetiskt krävande resultat? Det nya installationssystemet ANKYLOS C/X möjliggör exakt positionering av implantat med sikt över implantatskuldran även vid placeringar sub-crestalt. Den progressiva gängdesignen gör det lätt att skruva implantaten på plats och förbättrar vävnadsretentionen. Den anpassade och friktionslåsta kopplingen TissueCare Connection gör kirurgin och protetiken oberoende av varandra. Med en enda diameter för alla protetikkomponenter kan dessutom alla distanser kombineras med vilket implantat som helst – nu även med indexeringsmöjlighet. För ett lysande och varaktigt resultat och en kostnadseffektiv behandling kombinerat med lägre lagerhållning.

ANKYLOS logotype web
Se katalogen online för produktdetaljer på ANKYLOS implantatsystem.
 
Minskar behovet av benuppbyggnad.
 
Kontaktinformation till DENTSPLY Implants kontor.
 
049