Vårt utbildningscenter

True inspiration for dental professionals

DENTSPLY Implants Education Center är ett center av möjligheter och inspiration. I dessa utmärkta faciliteter, på huvudkontoret i Mölndal, har många yrkesutövare inom tandvården från hela världen upplevt många djupgående hands-on övningar och föreläsningar i såväl grundläggande som avancerade ämnen.

Centret möjliggör live-operationer och är utrustat med ett komplett dentallaboratorium och det senaste inom audiovisuell teknik. Alla procedurer kan ses genom en glasvägg och/eller överföring till bildskärmar av närbilder från olika auditorium. Interaktiv kommunikationsteknik ger deltagarna möjlighet att kommunicera med instruktören genom hela processen, även om de är placerade i en annan lokal. 

Collage_education_images

Banner

Återkoppling från deltagare


"Det var två bra dagar här i Sverige. Utöver utbildningsprogrammet, fick vi chansen att möta en del nya vänner. Må denna vänskap vara länge".
Mr. Amir Mirfakhrai, Nederländerna.

"Efter dessa kurser känner jag att något positivt har hänt i min karriär. Nu har jag en annorlunda strategi i mitt arbete och jag avser att ha mer perfekta resultat".
Dr. George Eid, Libanon

 
049