Vårt utbildningskoncept

Inspiration föder inspiration

Group of dental professionalsMed en konstant tillströmning av nya vetenskapliga upptäckter, kliniska rapporter och innovationer, är det en utmaning att hålla sig uppdaterad i den dentala implantatvärlden. Så vi samarbetar med kliniska center och universitet over hela världen för att utforma en rad av kurser som innefattar de senaste framstegen.

Vårt utbildningskoncept inkluderar ofta föreläsningar med framstående specialister blandat med live-kirurgi, videodemonstrationer och hands-on träning. Teori i praktiken så att du kan använda dina nya kunskaper fortare och mer effektivt.

Men vi hoppas att våra kurser ger något utöver bara kunskap. Vi önskar att du får inspiration, finner nya vägar att hantera vardagens arbetssituationer. Och nya vägar att inspirera ditt team. Inspiration föder inspiration.

Den uppmärksamhet du förtjänar

Hjälp av världsberömda professorer, specialister och kliniker som lärare är endast en del av utbildningen i verklig topp-klass. Det handlar även om att ge deltagarna en bra erfarenhet.

För att hjälpa dig få ut det mesta av din utbildning erbjuder vi kurser på olika nivåer, på olika språk och på mer än 500 platser i världen. Ofta ges det möjligheter för dig att assistera vid själva proceduren. Och för att säkerställa att du får den uppmärksamhet som du förtjänar är deltagarantalet begränsat på många av våra kurser.

Våra tränings- & utbildningslokaler, i Mölndal, är ett center av möjligheter och inspiration.

 
049